Partizan i Zvezda dobili svoju verziju Monopola

Lifestyle 14. dec. 201712:08 > 12:11
Podeli:
Promo

Večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan dobili su nov, zajednički teren za igru, na kom mogu odmeriti svoje snage – društvenu igru Monopol.

Od predstojećeg vikenda, klupski rivali Crvena Zvezda i Partizan se mogu pohvaliti da su jedni od retkih fudbalskih klubova na svetu koji su dobili svoju verziju Monopola, pa će tako navijači, kao i ljubitelji ove društvene igre sada, umesto na običnim poljima, moći da osvajaju najznačajnije kupove, slobodne udarce, stanu na polje poznatih golgejtera, tribine severa i juga, postavljaju tribine i stadione, a da igraju sa trofejima, golovima, kopačkama i sl.

Lazar Vuković, iz britanske kompanije “Winning Moves”, koja poseduje prava za društvenu igru Monopol, kaže da je u poslednjih pet godina zabeležen globalni rast u prodaji društvenih igara, jer su ljudi zaželeli međusobne interakcije koja im nedostaje.

„Od samog starta, Monopol je bila najpopularnija i najigranija društvena igra, jer je u pitanju trgovina. Cilj igrača je da protivnik bankrotira, i tematika je veoma dobra, sa porezom, kupovinom i građenjem hotela, tako da sama igra otkriva mnogo o karakteristikama igrača“, kaže Vuković.