Mladić nudi put oko sveta imenjakinji bivše devojke

Lifestyle 07. nov 201413:25 > 13:27
Izvor: Morgue File (Ilustracija)

Mladi Kanađanin raskinuo je s devojkom, međutim kako bu ne bi propala avionska karta za put oko sveta kojom je želeo da obraduje bivšu, oglasio je putem društvene mreže da traži devojku istog imena i prezimena da mu bude saputnica.

28-godišnji Džordan Aksani (Jordan Axani) iz Toronta objavio je na Reditu (Redditu) da je karte rezervisao u martu dok je bio u vezi s Elizabet Galager (Elizabeth Gallagher) koju je hteo da obraduje putovanjem za Božić.

Aksani kaže da bi bilo nemoguće promeniti ime na aviokarti, a budući da opis puta predviđa zaustavljanja u nekoliko gradova i podrazumeva korišćenje više vazduhoplovnih kompanija, morao bi da plaća penale za promenu karte.

Zato je Aksani odlučio da pronađe neku novu Elizabet Galager koja bi mu pravila društvo na putu, a jedini uslov je da saputnica ima identično ime i prezime.

„Jedino što želim je da ceniš to putovanje i da te ono usreći. Ne očekujem ništa za uzvrat, nikakvu vezu, ni romansu, ni drogu, ni razmenu selfija s tobom na Adventskom sajmu u Pragu“, napisao je Aksani koji ipak priželjkuje da Elizabet bude zdravog duha, inteligentna i zanimljiva.

Nastavak vesti pročitajte na hr.n1info.com.

https://youtube.com/watch?v=iyJwHuXOjv0