U JDP-u vakcinacija zaposlenih u ustanovama kulture

Kultura 29. jan 202110:39 > 10:41 0 komentara
vakcina, vakcinacija
N1

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da Grad Beograda nastavlja sa vakcinacijom zaposlenih u beogradskim ustanovama kulture i naveo da će danas, u prostorijama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, biti vakcinisano 153 onih koji su se izjasnili za Fajzerovu vakcinu, prenosi Beoinfo.

“Posle vakcinacije preko 250 zaposlenih u kulturi pre tri dana kineskom vakcinom na Beogradskom sajmu danas će u prostorijama Jugoslovenskog dramskog pozorišta biti vakcinisano 153 onih koju su se izjasnili za Fajzerovu vakcinu. Sledeće nedelje, vakcinisaćemo preko 50 zaposlenih u kulturi koji su se opredelili za rusku vakcinu”, rekao je Vesić gostujući u Jutarnjem program Studija B.

povezane vesti

Vesić je istakao da je Beograd jedini grad u Evropi koji je u prioritetnu grupu za vakcinisanje svrstao zaposlene u kulturi.

On je rekao da Grad Beograd želi da posle revakcinacije beogradska pozorišta što je pre moguće počnu da rade kao pre epidemije.

“Sve ovo suviše drugo traje i hoću da naš grad bude među prvima u Evropi u kome će igrati pozorišne predstave pred publikom”, poručio je Vesić.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!