Skupština Beogradske alternativne scene: Borba za prostor nakon BIGZ-a

Kultura 26. jun. 202113:502 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Umetnici okupljeni oko udruženja Beogradska alternativna scena najavili su da će u nedelju, 27. juna u 15:00 održati skupštinu tog udruženja u KC Gradu.

„Naš primarni cilj je pronalaženje prostora za rad i stvaranje umetnika nakon zatvaranja BIGZ-a, ali i okupljenje gradske kulturne i umetničke scene u cilju delovanja ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva, o čemu će takođe biti reči… Upoznaćemo se, družiti i diskutovati zajedno o misiji, viziji, idejama i ciljevima udruženja, kao i o svemu što je do sada urađeno, ali i planovima za dalje“, navodi udruženje u pozivu.

POVEZANE VESTI

Namera je, dodaje se, da se u okviru udruženja okupi što veći broj umetnika, radnika u kulturi, kao i ljubitelja kulture i umetnosti, kako bi se zajedno i organizovano izborili za prostor i mesto za sve njih, u kojem će alternativna kultura i umetnost moći da nastave da postoje i da se razvijaju.

Svi zainteresovani će na samom događaju moći da se učlane u udruženje “Beogradska alternativna scena” i na taj način ostvare pravo učešća na skupštini.

Komentari

Vaš komentar