Muzičari-amateri, evo prilike: Nova sezona takmičenja Euromjuza, prijave u toku

Kultura 26. maj 202216:17 0 komentara
Promo

Treću godinu zaredom Delegacija Evropske unije u Srbiji organizuje takmičenje u pevanju pod nazivom Euromjuza.

Osmišljena sa idejom da se zabavi, peva, navija i čuju novi talenti, ova inicijativa okuplja sve veći broj mladih takmičara, a oni koji žele ove godine da se oprobaju u pevanju, mogu to učiniti već od danas, a najkasnije do 10. juna putem sajta euromjuza.rs.

Euromjuza je online takmičenje talentovanih muzičara-amatera, koji po sopstvenom izboru izvode pesme koje su u prošlosti bile izvedene na nekom od takmičenja za pesmu Evrovizije. Deset finalista sa najvećim brojem lajkova očekuje finalno veče uživo, 21. juna, uz Anu Đurić Konstraktu i Anu Lazarević – pevačicu i influenserku, navodi se u saopštenju EU info centra.

I šta ćemo sad?

Potrebno je da snimiš video sa jednom od pesama sa Evrovizije i možeš da osvojiš vaučer u vrednosti od 1.000, 500 ili 250 evra za muzičku opremu, navodi se u saopštenju.

Sve što treba da uradiš je sledeće:

· snimi video u trajanju do minut i po (1:30). Pesma treba da bude sa bilo kog evrovizijskog takmičenja.

· Okači video na neku od društvenih mreža (Facebook, Instagram, YT – profil mora biti javan do kraja trajanja konkursa 21. juna) i link videa objavi na platformi euromjuza.rs. Ne zaboravi da tokom prijave obavezno napišeš svoje ime, naziv pesme i ime izvođača! Ukoliko video nema sve navedeno, prijava neće ući u izbor za nagradu. · I to je to! Publika glasa za svog favorita takođe putem sajta euromjuza.rs!

Glasanje počinje 10. juna u 12:00 i traje do 16. juna u 12:00. Deset učesnika sa najvećim brojem glasova ulaze u finale 21. juna kada će uživo izvoditi pesme. Pobednika odlučuje žiri (50%) i publika (50%) koja će moći da glasa putem sajta euromjuza.rs nakon nastupa poslednjeg finaliste.

Na ovom linku pogledajte pravila konkursa EUROMJUZA 2022.

Pusti glas i prijavi se na Euromjuzu!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!