Biković posle humanitarne licitacije: Svi zajedno možemo pomoći Gavrilu

Promo

Želimo da on dobije priliku za normalan i zdrav život, zato još jednom pozivam sve da pošalju SMS sadržine 973 na broj 3030. Hvala Mozzartu što se odazvao akciji i dao najveću ponudu, 4.100 evra, za odelo iz filma „Južni vetar“.

Ronaldova traka, dresovi reprezentativaca, kopačke, haljina Ane Ivanović, motori… Timska igra za Gavrilovu pobedu na humanitarnim licitacijama se nastavlja, a svakom novom ponudom šalje se još snažnija poruka da je bebi iz Kragujevca koja boluje od spinalne mišićne atrofije hitno potrebna pomoć.

Ekipa koja je čuvena po plemenitim aukcija uključila se u borbu za prikupljanje sredstava za najskuplji lek na svetu. „Južni vetar“ stavio je na licitaciju odelo koje je Miloš Biković nosio u ulozi Maraša, a najveću ponudu dala je kompanija Mozzart – 4.100 evra.

„Ovo nije naša prva akcija, prethodno smo prodali jaknu, kao i ladu koju je kupio Bogdan Bogdanović. Trudimo se da pomognemo koliko god možemo. Smatram da je u životu najbitnije pomoći i uraditi nešto za nekog drugog“, rekao je Biković prilikom posete kompaniji Mozzart, koja je prethodno kupovinom Ronaldove trake donirala 7,5 miliona dinara za lečenje malog Gavrila.

Promo

Odmah posle prve licitacije, uključili su se i drugi sportisti i poznate ličnosti. Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, koji je sprečio Kristijanov pogodatak na meču protiv Portugala, dao je na licitaciju kopačke koje je nosio te večeri na Marakani, kao i dres. Zatim je i Aleksandar Mitrović ponudio svoj dres….

Talas humanitarnih licitacija još traje, Gavrilu je za lečenje potrebno čak 2,5 miliona evra, a ostalo je da se prikupi još oko 1,2 miliona evra.

„Svi želimo da on dobije priliku za normalan i zdrav život, zato još jednom pozivam sve da pošalju SMS sadržine 973 na broj 3030. A ja se zahvaljujem Mozzartu što se odazvao i izlicitarao najveću cenu“, zaključio je Biković.

Gavrilo Đurđević je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatovano je da ima retku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). OVDE možete pročitati na koje načine možete da mu pomognete u teškoj borbi.