Onlajn koncert klavirskog LP Dua u okviru Kaleidoskopa kulture

Kultura 11. sep. 202015:07 > 15:10
Podeli:
Izvor: Promo

Tradicionalni Korzo, jedan od događaja u okviru manifestacije Kaleidoskop kulture, ove godine će zbog epidemiološke situacije u zemlji biti održan onlajn, a publika će imati priliku da vidi LP Duo, saopštili su organizatori.

Kako se navodi u saopštenju, 12. septembra od 20.22, Korzo će pokloniti publici koncert ovog klavirskog dua na zvaničnom sajtu Kaleidoskopa kulture i Youtube stranici Novi Sad 2021. 

Duo čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji u svojim koncertnim izvođenjima kombinuju klasiku, džez i rokenrol. U njihovom repertoaru su avangardna, elektronska i popularna muzika. Oko 16 godina su aktivni na muzičkoj sceni, ali i na polju pozorišne i vizuelne umetnosti.  

Iza sebe imaju brojne kompozicije za predstave Ateljea 212, Narodnog pozorišta, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, BITEF teatra i drugih, kao i za popularne domaće serije „Jutro će promeniti sve“, „Dug moru“ i „Žigosani u reketu“.  

Fondacija „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ je saopštila i da će 13. septembra u 20 sati u Kulturnoj stanici Eđšeg biti održan koncert finalista drugog Omladinskog kantautorskog festivala.  

U Kulturnoj stanici Svilara 15. septembra u 20 sati biće održan festival „Dani barokne muzike u Novom Sadu“.