Boško Obradović uputio otvoreno pismo Vučiću

Izbori 25. mar. 201717:37 > 17:39
Podeli:
Izvor: Dveri

Predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsedički kandidat Boško Obradović uputio je otvoreno pismo premijeru i predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću u kojem mu je da rok da do ponedeljka povuče odluku o otkazu koji je dobila gerontodomaćica Dragana Milićević.

Prenosimo otvoreno pismo u celosti.

„Dragani Milićević, rođenoj Tovarović iz Pećinaca, ćerki pokojnog Tome Tovarovića, najboljeg srpskog domaćina iz bivše SFRJ, majci, ženi, dao si otkaz u Domu zdravlja samo zato što je član Dveri i što je otvoreno govorila o propasti srpskog sela i srpske privrede.

Dragana je radila kao gerontodomaćica i brinula o 65 staraca za 25.000 dinara. Nadam se da si ponosan danas svojom silom i suzama žene i staraca o kojima je brinula.

Slučaj Dragane Milićević jedan je od hiljade primera tvoje buzdovanske vlasti. Za tebe život nema nikakvu cenu i ništa ti nije sveto.

Pozivam te da se legitimnim sredstvima boriš za vlast, a da hitno obustaviš mučenje ovog napaćenog naroda, otkaze, pretnje, batinaše, napade na žene ili misliš da je tvoj opstanak na vlasti važniji i veći od nečijeg života?

Dajem ti rok da u ponedeljak, 27. marta 2017. povučeš svoju sramnu odluku, a moj poziv na duel koji pet godina čeka na tvoj odgovor, daje ti priliku da se obračunavaš sa mnom i sa istinom, ili si odlučio da junački u celoj kampanji gaziš žene i ljudske živote. Neka ti je na čast i obraz junački konačna odluka, a mi ćemo preduzeti sve da se svi gradjani, bez obzira na političku pripadnost, zaštite od tvog zuluma“, navodi se u pismu Boška Obradovića.