SNS: Verbalni i fizički napad aktivista DJB-Dveri na žene

Izbori BG 24. feb. 201816:24 > 16:28
Podeli:
Izvor: N1

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su aktivisti koalicije DJB-Dveri fizički i verbalno napali žene koje su u Batajnici predstavljale SNS.

„Od batinaške koalicije ništa drugo nije za očekivati, a sada je već svima jasno da je njihova jedina politika mržnja, laži i fizički obračun sa neitomišljenicima“, navodi se u saopštenju SNS. 

Ranije danas su Pokret Dosta je bilo i Dveri saopštili da su njihove aktiviste na pijaci u Batajnici napali „batinaši“ Srpske napredne stranke.

U saopštenju SNS navodi se da su isti „nasilnici koji su danas napali žene na batajničkoj pijaci, u izbornoj noći 2016. godine napali Maju Pejčić, članicu RIK-a, nešto kasnije novinarke televizije Pink, ali da se tu nisu zaustavili već su fizički nasrnuli i na predsednicu parlamenta Maju Gojković, i na šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića“. 

„Srpska napredna stranka, kao i svaki put do sada, najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce privedu pravdi“, stoji u saopštenju SNS.