Antić i Palma na tribini u Obrenovcu

Izbori BG 24. feb. 201812:21 > 12:25
Podeli:
Izvor: SPS

Obraćajući se žiteljima sela Zabrežje u Obrenovcu, Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika liste SPS-JS govorio je o razvoju čitavog kraja, navodi se u saopštenju.

„Ovde gde se stvara polovina srpske električne energije, ovde gde se trudom rudara i radnika u Termoelektrani proizvodi struja za Srbiju, mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj i kroz ekološke projekte koji čuvaju zdravlje obrenovčana, ali i kroz izgradnju konkretne infrastrukture koja će učiniti život građana boljim“, rekao je Antić.

Do sada su uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i zaštiti vazduha i zemljište od zagađenja iz Termoelektrane i tu se poboljšanja već vide, navodi se u saopštenju.

„Ja vam obećavam da ćemo u narednom periodu daleko veću pažnju posvetiti uređenju ove opštine i više energije usmeriti u izgradnju boljeg života obrenovčana i svih okolnih sela. Ono što moramo više da uradimo, jeste da stvorimo uslove za nova radna mesta u Obrenovcu. Imamo veliku šansu da ovo priobalje Save stavimo u funkciju razvoja, da izgradimo industrijsku zonu koja će privući brojne invesitore, a time i da otvorimo veliki broj novih radnih mesta. Tu šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti“, rekao je Aleksandar Antić.

„Politika naše koalicije je usmerena u borbi protiv bele kuge, moramo dati veću podršku porodicama sa više dece, moramo pomagati nezaposlene majke i brinuti o tome kako svu decu da upšemo u vrtiće, u škole, kako da pomognemo roditeljima gde je jedan roditelj nezaposlen“, rekao je Dragan Marković Palma.

Dodao je, kako se navodi u saopštenju, da građani „treba da glasaju za dela, za one programe koji su već ostvareni u opštinama gde je ova koalicija na vlasti ili gde odlučujuće utiče na život građana“.

„Dela za koja se zalažemo stanuju na adresi liste Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija, na broju 3“, rekao je Marković.