Obradović: Mi smo treći put između krajnosti oba korumpirana režima

Predsednički izbori 16. mar. 202209:52 > 09:57
Podeli:
BOŠKO OBRADOVIĆ
Izvor: Tanjug/Tara radovanović

Kandidat Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije za predsednika Srbije, Boško Obradović rekao je da "veruje u Srbiju i bori se da prodje u drugi krug predsedničkih izbora", napominjući da je Srbiji potrebna "smena političkih generacija i novi ljudi za promenu sistema".

„Verujemo da će narod prepoznati one koji govore u njegovo ime, a to smo mi“, rekao je u intervjuu za Betu Obradović, koji je i prvi na listi za parlamentarne izbore pod nazivom „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri je rekao da će birači njemu i ovoj koaliciji dati poverenje jer su „autentični glas naroda, koji nije zadovoljan aktuelnom Vučićevom vlašću, ali ne želi ni povratak na vreme bivšeg režima“ i napominje: „Mi smo treći put između krajnosti oba ova korumpirana režima“.

„Nikada pljačkali, nikada izdali narod. Nikada bili na vlasti. Mi nudimo izlaz iz ove lažne dileme u koju se ugurava celo srpsko društvo zahvaljujući medijima i sistemu“, naglasio je Obradović.

Na pitanje o parlamentarnim izborima, Obradović je rekao da sigurno zaslužuju da se vrate u poslaničke klupe i da "budu glas ovog osiromašenog, opljačkanog i poniženog naroda".

"O budućim koalicijama odlučivaćemo u zavisnosti od podrške za sprovođenje našeg nacionalnog programa. Ne vidimo ovakvu, Vučićevu Srpsku naprednu stranku (SNS) kao partnera i spremamo se za Srbiju posle Vučića", rekao je Obradović na pitanje o mogućim koalicijama posle izbora i da li je prihvatljiva koalcija sa SNS.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar