NADA: Miloša Jovanovića podržao pukovnik Ogar, veliki zaštitnik Srba

Predsednički izbori 15. mar. 202211:188 komentara
Podeli:
Izvor: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Miloša Jovanovića, kandidata za predsednika Srbije ispred koalicije NADA, podržao je Žak Ogar, čijom zaslugom je, kako su naveli iz koalicije, "sačuvan Manastir Devič od napada albanskih ekstremista i pripadnika OVK".

Kako se navodi u saopštenju, Ogar je bio „pripadnik francuske Legije stranaca i nekadašnji komandant francuskih specijalaca na Kosovu i Metohiji, veliki prijatelj Srba i zaštitnik“.

„Želim da vam prenesem svedočanstvo francusko-srpskog prijateljstva, koje je danas prisutno kod mnogih Francuza. Solidarnost treba da ujedini sve suverene i nezavisne evropske nacije, verne svojim korenima, njihovom identitetu, naročito u ova teška vremena. Želim da vam prenesem svedočanstvo prijateljstva, ali pre svega poštovanje koje imam za mnoge od vas, pre svega generala Božidara Delića, gospodina Mihailovića unuka Draže Mihailovića i Miloša Jovanovića, koji je kao i ja bivši padobranac. Prenosim poruku realne Francuske koja voli Srbiju, kao što je Srbija volela Francusku“, izjavio je pukovnik Žak Ogar.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar