Gigantski bilbord Vučića u Nišu postao predizborni, Vacić mu „prvi komšija“

Predsednički izbori 22. mar. 202215:0514 komentara
Podeli:
vučić niš bilbord n1
Izvor: N1

Ostvarilo se ono o čemu su građani Niša prethodnih dana nagađali - na hotelu Ambasador u centru Niša, umesto usklika dobrodošlice iznad "džinovskog" portreta predsednika Srbije, osvanuo je njegov predizborni slogan: "Mir, stabilnost, Vučić."

Da će se to i dogoditi, N1 je imala nepotvrđeno saznanje, a ono što je novina je predizborni bilbord lidera Srpske desnice Miše Vacića, osvanuo na susednoj robnoj kući.

U danu kada su majstori, privezani za vrh hotela od 17 spratova, počeli da uklanjaju deo postera sa dobrodošlicom, nije bilo odgovora na pitanje, upućeno upravi Ambasadora, šta se dešava sa najvećim političkim posterom u istoriji Niša.

POVEZANE VESTI:

Javnosti je i danas nepoznato ko su finansijeri reklame i čija je konkretno bila ideja da se pred dolazak Aleksandra Vučića u Niš početkom decembra prošle godine, upriliči ovakav doček.

Ne zna se ni do kada će prolaznike na glavnom niškom trgu dočekivati grandiozna slika i predizborni slogan aktuelnog predsednika države i jednog od predsedničkih kandidata na aprilskim izborima.

Od vlasnika hotela, u decembru je stigao kratak odgovor – da je to izraz zahvalnosti nekih hotelijera, ugostitelja i Nišlija zbog pomoći tokom epidemije koronavirusa.

Poster na staklenoj fasadi jedne od najvećih zgrada u Nišu, lepljen je danima kao mozaik i gleda direktno prema Trgu kralja Milana.

Pošto je zalepljen, bilo je podeljenih komentara, ali je najuočljivija bila negativna reakcija Nišlija na društvenim mrežama. U jednoj večeri i noći „bitka“ se vodila – na Guglu, gde je drastično oborena ocena hotela.

Potom je Gugl uklonio komentare i „resetovao“ poziciju Ambasadora, a Vučić je u međuvremenu izjavio, između ostalog, da ne razume „histeriju“.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar