Popović o izjavi Vulina o „sprečavanju izbora“: Besmislica, prešao sve granice

Izbori 2022 30. mar. 202218:28 > 18:478 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Direktor Centra za praktičnu politiku Dragan Popović rekao je gostujući na N1 da je izjava ministra policije Aleksandra Vulina, da MUP i BIA imaju informacije da se za dan izbora spremaju grupe organizovanih od političkih partija u Srbiji, ali i stranog faktora, koje će pokušati da kompromituju i spreče održavanje izbora, još jedna u moru zloupotreba institucija. "Vulin je prešao sve granice. Ovo je besmislica, da izađete sa nečim što zvuči tako ozbiljno, niko mu ne veruje, ali diže paniku u delu glasača SNS", rekao je on.

Dodaje da to podiže nervozu, paniku i strah, i da to tome, kako je rekao, i služi.

„Kada ste uplašeni drugačije glasate, to je ideja. Suviše je opasna ta igra, društvo je drastično podeljeno, da sa takvog mesta izađete i bacite bombu bez dokaza. Ko organizuje, je l’ ima istraga, sve je to nenormalno. Prisustvujemo desetogodišnjoj strategiji sluđivanja ljudi“, kazao je Dragan Popović.

Da podsetimo, Vulin je kazao da poseduju informacije da će te grupe pokušati da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije i pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju.

Komentari

Vaš komentar