Ujedinjeni za pobedu Srbije predstavili kandidate za poslanike iz Beograda

Parlamentarni izbori 27. feb. 202213:38 > 16:4515 komentara
Podeli:
Ujedinjeni za pobedu Srbije
Izvor: N1

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije predstavila je na konvenciji u Beogradu kandidate za narodne poslanike iz glavnog grada. Među kandidatima su i nestranački inteektualci poput univerzitetskih profesora Žarka Trebješanina i Slobodana Prvanovića, ali i lideri stranaka koje čine koaliciju Dragan Đilas i Pavle Grbović. Na listi je i kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković.

Pred nekoliko stotina ljudi u Dorćol placu, drugi na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije Miroslav Aleksić rekao je da je dugo razmišljao zašto su neke poznate i ugledne ličnosti prihvatile da budu na listi Srpske napredne stranke.

„Zakljucio sam da su oni izabrali ličnu, a ne društvenu i opštu korist“, rekao je Aleksić.

Aleksić se zapitao i zašto na bilbordima SNS-a nema Ane Brnabić ili Marjana Rističevića.

"Jasno je da se oni kriju jer narod za njih ne bi glasao", zaključio je potpredsednik Narodne stranke.

"Dobro je što je otvoren novi Klinički centar, ali ko će tu da radi kada je vlast rasterala doktore i brojne obrazovane ljude", upitao je Aleksić.

Tepić: Moramo sprečiti krađu izbora

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić i prva na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije rekla je da se država ne vodi ukradenim ličnim kartama, niti opranim biografijama i da lista na čijem je čelu, želi da se izbori sa korupcijom kao najvećim problemom koji muči Srbiju.

"Petica našoj listi u Beogradu koju predvodi Vladeta Jankovic i petica našoj parlamentarnoj listi daju desetku koja omogućava korenite poromene u našoj Srbiji. Dve petice moraju da idu rame uz rame do konačne pobede", rekla je Tepić.

Otkrićemo i raskrinkati svakiki sumnjivi ugovor i u Beogradu i u Srbiji, nastavila je potpredsednica SSP-a.

"Aleksandar Vučić zna da ga samo opstanak na vlasti ostavlja i na slobodi, i zato se SNS sprema da pokrade ove izbore. U tome ih moramo sprećiti", zaključila je Marinika Tepić.

Lutovac: Promena ključna reč

Predsednik DS Zoran Lutovac rekao je da je "promena" ključna reč u Srbiji danas.

"To nije ideološko pitanje, već pitanje opstanka. Kao što je rekao Đinđić, ne može Srbija da se promeni, ako se svi mi pomalo ne promenimo", citirao je Lutovac.

Komentari

Vaš komentar