Tepić u Vranju: Režimski mediji 24 sata dnevno seju mržnju i propagiraju strah

Parlamentarni izbori 16. mar 202219:343 komentara
Izvor: Ujedinjeni za pobedu Srbije

Najveći saveznik u slomu države, paralisanju institucija i manipulisanju ljudima zbog očuvanja rejtinga partije i bratije su njihovi takozvani mediji, koji 24 sata dnevno propagiraju strah, seju mržnju, podele i uništavaju živote svakom kritičaru vlasti, izjavila je nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić u Vranju.

Kako se navodi u saopštenju, Tepić je rekla da na RTS, umesto propisanih 20 sekundi, lista „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ dobija „jedva 11“.

Tepić je ponovila da odbijaju učešće na Pink televiziji i da očekuje da će joj slobodne i profesionalne institucije, koje će se napraviti posle izbora, oduzeti nacionalnu frekvenciju.

„Za 15 minuta pranja ruku od svega što su nam do sad radili? Kada pobedimo 3. aprila, takve mašinerije zla biće zatvorene, nacionalne frekvencije oduzete, a odgovorni lustrirani“, istakla je.

Dodala je da zbog toga Srbiju obilaze „uzduž i popreko“ i da „točak promena ne mogu zaustaviti“.

Tepić je ranije na svom Tviter profilu objavila da neće gostovati na Pinku zato što je to, kako je rekla, „fabrika zla koja krije ko joj je platio spot uoči ubistva Olivera Ivanovića, koja ’ubija’ i nas žive, za to nagrađena državnim kreditom i ne plaćanjem poreza“.

„Neka pročitaju ovaj odgovor u tom terminu, dok još imaju frekvenciju“ napisala je Tepić.

Aleksić: Milenijum tim će biti primer kako će se ispitivati sumnjive privatizacije

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije Miroslav Aleksić rekao je da „nismo zaboravili kako je vlast predala ’Milenijum timu’ Vranjsku Banju“.

„Obećavam im da će biti primer kako će se ispitati sumnjive privatizacije, ugovori i kako će biti oduzeta nelegalno stečena imovina, kako nikome više u Srbiji ne bi palo na pamet da radi nešto slično“, naveo je Aleksić.

Ujedinjeni za pobedu Srbije

Aleksić je istakao da će se na primeru „Milenijum tima“ pokazati i „kako će odgovarati i svi drugi iz državne vlasti koji su učestvovali u korupciji i pljački naroda u prethodnih deset godina“.

„Novac od korupcije i oduzete imovine vratićemo narodu i uložićemo i u razvoj nerazvijenih područja. Više od milijardu evra godišnje se odlije kroz korupciju u džepove lopova iz vlasti“, rekao je Aleksić.

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, poručio je građanima Vranja da je obaveza svih nas da na putu ka pobedi pružimo ruku onima koji tvrde da su svi isti i da nema za koga da se glasa.

Poručio je da na skupovima opozicije nema nikoga ko je tu došao po naredbi i pretnji da će izgubiti posao ukoliko ne uđe u autobus.

Podsetio je građane Vranja na pritiske koje su u tom gradu od vlasti SNS dobijali Vukašin Obradović i Saša Stanojević, samo zato što su se usudili da vode slobodne medije.

„Marinika Tepić, Zoran Lutovac, ja ili Zdravko Ponoš nismo isto što i Ana Brnabić, Nebojša Bakarec i drugi iz SNS. Zdravko Ponoš je kada je Srbija bila u ratu obukao uniformu i branio ju je, iako se nije slagao sa tadašnjom vlašću, a onaj ko sada kaže da je najhrabriji je tada iskukao novi stan na štetu svih nas“, rekao je Grbović.

Potpredsednik DS i kandidat za narodnog poslanika iz Vladičinog Hana, Nenad Mitrović, rekao je da su Srbiju 1999. godine kasetnim bombama zasipali Toni Bler i Bil Klinton.

„To su danas najbolji drugari Aleksandra Vučića, koji je danas Blera angažovao kao savetnika za platu od 200.000 evra, a Klintonu je odneo dva miliona dolara za kampanju njegove žene za predsednicu SAD. I takav se usuđuje da generala Ponoša naziva NATO generalom“, rekao je Mitrović.

Na skupu su govorili i kandidati za poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije, profesori Čedomir Čupić i Slobodan Prvanović.

Ujedinjeni za pobedu Srbije

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar