Tepić o zabranjenim skupovima: Vučiću, šta još ne smeš?

Parlamentarni izbori 17. mar. 202217:37 > 17:4713 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Press Ujedinjeni za pobedu Srbije

Nosilac izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić objavila je na Twitteru da su toj koaliciji u utorak zabranili konvenciju u pozorištu u Vranju, a da su danas zabranili i već plaćenu tribinu u hotelu Zira sa Vladetom Jankovićem.

„Ne sme Vučić da dozvoli istinu! Vučiću, kukavice, šta još ne smeš?“, zapitala je Tepić.

Ona je napravila i haštag #VucicNeSme.

Poziv na konvenciju u Kragujevcu

Izborna lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ i predsednički kandidat Zdravko Ponoš pozvali su danas Kragujevčane na izbornu konvenciju te koalicije koja će biti održana u subotu od 18 časova u halu „Park“.

U pozivu je naglašeno da se izborna kampanja održava "u ambijentu zarobljenih medija" i nemogućnosti promovisanja izbornih programa jer je "sve apsolutno podređeno Srpskoj naprednoj stranci".

"Brojni minuti na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, na hiljade bilborda pokazuju bahatost koja prevazilazi sve granice normale, kao i ogroman novac kojim raspolaže Srpska napredna stranka za vođenje ove kampanje. Zato, dođite da se čujemo. Samo zajedno možemo do promena", naglašeno je u pozivu liste "Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije".

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar