PUPS: Glasom za listu PUPS i SNS glasate za sebe i državu Srbiju

Parlamentarni izbori 21. feb. 202218:1710 komentara
Podeli:
Izvor: N1 (arhiva)

Budući poslanici i odbornici Partije ujedinjenih penzionera Srbije uputili su građanima poruku da naziv njihove zajedničke liste sa Srpskom naprednom strankom - "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve", znači da je samo zajedno moguće graditi novu i za sve prihvatljivu Srbiju.

U saopštenju PUPS se navodi da je na današnjoj konferenciji, na kojoj su predstavljeni budući poslanici i odbornici te partije, poslata poruka da zajedničko nastupanje sa SNS znači borba za Srbiju, ekonomski snažnu i sposobnu da se odupre svim iskušenjima, kao i za Srbiju u koju se mnogi rado vraćaju, a iz koje mladi ne odlaze.

Povezane vesti

„Glasajući za ovu listu, glasate za sebe i našu državu Srbiju“, ocenjeno je na skupu.

PUPS na zajedničkoj listi ima deset kandidata za narodne poslanike u republičkoj skupštini i četiri kandidata za odbornike za skupštinu grada Beograda.

Na listi kandidata za narodne poslanike se, uz predsednika PUPS i ministra za brigu o selu Milana Krkobabića, nalaze i oficir u penziji Hadži Milorad Stošić, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije Momčilo Vuksanović, diplomirani menadžer za odnose s javnošću Stefan Krkobabić, penzioner-pilot Vladan Đukić, Jelisaveta Veljković, Dragan Marković, Borisav Kovačević, Ilo Mihajlovski i Slobodan Veličković.

Na listi kandidata za odbornike skupštine grada Beograda su v.d. predsednika Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović, Aleksandar Đukić, Milivoj Stanić i Vojislav Đorđević.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar