LSV podržala koaliciju „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“

Parlamentarni izbori 17. mar. 202216:184 komentara
Podeli:
Novi Sad
Izvor: Shutterstock

Liga socijaldemokrata Vojvodine donela je odluku da na parlamentarnim izborima podrži izbornu listu koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“, navodi se u saopštenju.

Kako navode u saopštenju, smatraju da je „nedopustivo da u Narodnoj skupštini Republike Srbije nema autentičnih predstavnika Vojvodine“.

„O problemima građana Vojvodine se u skupštini ćuti. Niko ne govori o problemima paora, o neispravnoj pijaćoj vodi, o izjednačavanju položaja privrednika i poljoprivrednika sa stranim investitorima, uništavanju Fruške gore, o čupanju pruga u Vojvodini, da plodno zemljište mora da ide u ruke poljoprivrednicima a ne stranim investitorima, o pljački vojvođanskih bogatstava…“, navode.

Dodaju da su sigurni „da će ulazak u parlament poslanika sa izborne liste ‘Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani’ to promeniti“.

"Pozivamo sve naše članove i simpatizere, ali i sve građane Vojvodine, da podrže izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ pod brojem 12 i tako vrate Vojvodinu u parlament", naveli su u saopštenju.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar