Kebara: Bez slobode i mira nema dobre budućnosti za našu decu

Parlamentarni izbori 16. mar. 202218:089 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Informativna služba SNS

Srpska napredna stranka saopštila je da su kandidati na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Irena Vujović, Milenko Jovanov, Ivana Popović i Luka Кebara, posetili Mačvanski okrug i poručili da je podrška Aleksandru Vučiću "važna u borbi za interes Srbije".

Jovanov je rekao da se u Mačvanskom okrugu i Кrupnju moglo videti koliko znači sloboda za naš narod i da je zato danas najvažnije da sačuvamo mir i stabilnost, „jer nam garantuju slobodu, ali i da naš narod, naša deca neće stradati za bilo čije interese, nego da će da žive za sebe, svoje porodice, za Srbiju“.

„Baš zato je važna podrška predsedniku Vučiću u borbi za interes Srbije, a Vučić je pokazao da za taj interes i te kako ume da izbori“, ocenio je Jovanov.

Srbija je na putu uspeha, a za dalji ekonomski napredak neophodni su nam mir i stabilnost, poručila je Irena Vujović i dodala da je „pred nama period još snažnije borbe i za očuvanje životne sredine i za dalji ekonomski razvoj Srbije“.

"Deca su naše blago i zato moramo da se borimo da naša deca žive u stabilnoj državi, u zemlji koja će nastaviti da se razvija, zemlji koja će se ponositi što je samostalna, ali i bezbedna", rekao je Luka Кebara i naglasio da moramo da sačuvamo slobodu i mir, "jer bez toga nema dobre budućnosti za našu decu".

Ivana Popović je naglasila da se Mačvanski okrug ističe po mnogo čemu, pre svega zbog duha naroda koji tu živi, koji je, po njenim rečima, uvek bio spreman da žrtvuje sve za slobodu svoje otadžbine.

"Mir, nažalost, nije nešto se podrazumeva, moramo da nastavimo da vodimo odgovornu i mudru politiku, politiku stabilnosti i razvoja Srbije, kakva je politika našeg predsednika Vučića i SNS", istakla je Popović.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar