Brnabić: Kada država ume da čuje svoje građane, onda rezultati ne izostaju

Parlamentarni izbori 26. feb 202216:1729 komentara
Izvor: Tanjug/Info centar SNS

Poslanički kandidati SNS Ana Brnabić, Irena Vujović i Darija Kisić Tepavčević posetili su porodičnu kompaniju ‘’KMD pelet’’ u Kladovu, saopšteno je iz SNS.

Ana Brnabić je tom prilikom poručila da se ona tokom svog mandata posebno trudila da obilazi porodične domaće kompanije.

„Želela sam da vidim koliko je Srbija napredovala, ali i da svi vide koliko su naši građani vredni, marljivi i odgovorni. U ovoj prelepoj kompaniji ‘KMD pelet’ radi četrdeset ljudi. To je četrdeset porodica koje imaju sigurnost i stabilnu budućnost… Verujem da zajedno možemo sve, jer kada država ovakvim ljudima pruži adekvatnu podršku, kada država ume da čuje svoje građane, onda rezultati ne izostaju“, istakla je Brnabić.

Irena Vujović rekla je da je ova fabrika pravi primer uspešne Srbije.

„Ono što ovi ljudi proizvode nije važno samo zbog ekonomije, već i zbog aerozagađenja. Ova fabrika će prema planu direktora povećati broj zaposlenih u narednom periodu, što je veoma važno za ovaj kraj Srbije, a mi ćemo, kao i do sada, davati subvencije za zamenu kotlova kako za domaćinstva, tako i za ustanove. Mi još puno toga moramo da uradimo, ali to možemo samo zajedno“, istakla je Vujović.

Darija Kisić Tepavčević naglasila je da u Srbiji nema malih ili velikih preduzetnika, kao i da su svi jednako važni, jer samo tako se može da zajedno gradi uspešna i moderna Srbija.

„Srbija je i pored brojnih problema koji su pogodili čitav svet uspela da sačuva radna mesta, ali i da otvori zavidan broj novih radnih mesta. To su rezultati, i dela su ta koja najbolje govore kako se odgovorno vodi država i kako zajedno stvarno možemo sve“, rekla je Kisić Tepavčević.

Kosta Ješić, direktor firme „KMD pelet“, zahvalio je predsedniku Aleksandru Vučiću za sav trud i rad, i što, pre svega, zbog njegove politike, danas svi mogu da vidi da je naša Srbija ekonomski stabilna zemlja.

Ješić je napomenuo da izgradnja nove saobraćajnice Brza Palanka – Kladovo privrednicima značajno olakšava transport robe, ali i prevoz radnika.

„Izgradnja puteva i autoputeva je za nas privrednike veoma značajna stvar, jer nam omogućava da širimo naš biznis i da zapošljavamo mlade“, zaključio je Ješić.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar