Obradović: Ne pripadamo ni sadašnjoj, ni bivšoj vlasti, mi smo neki treći put

Izbori 2022 18. mar. 202210:32
Podeli:
Boško Obradović, Patriotski blok, Dveri
Izvor: N1

Kandidat za predsednika Srbije Patriotskog bloka Boško Obradović izjavio je da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas retko saglasni oko bilo čega, osim da će koalicija oko pokreta Dveri 3. aprila biti ispod izbornog cenzusa.

Tokom gostovanja na TV Prva, Obradović je rekao da istraživanja koja se rade po narudžbinama vlasti i dela opozicije pokazuju da im Dveri „na neki način smetaju“ i naglasio da Patriotski blok ima „najmanje duplo veću podršku“ nego što ona pokazuju.

„To je naša specifičnost, nismo pod kontrolom. Mi ne pripadamo ni sadašnjoj ni bivšoj vlasti. Neki smo treći put na srpskoj političkoj sceni i u tome ne odgovaramo ni jednima ni drugima – zato što smo novi. Nismo bili ni na vlasti i nemamo afere i građani vide neku alternativu sadašnjoj i bivšoj vlasti“, kazao je Obradović.

Govoreći o svojoj kandidaturi za predsednika Srbije, Obradović je naveo da je on najbolja opcija za gradjane koji ne žele sadašnju vlasti, a ni povratak bivše.

"Ja sam kandidat svih koji žele očuvanje Kosova i Metohije, za brigu o Republici Srpskoj, za brigu o Srbima u Crnoj Gori, regionu i rasejanju. Ja sam za to da nema granica između Srbije, RS i Crne Gore", naglasio je Obradović.

On je dodao da se Patriotski blok zalaže za podršku domaćoj privredi, porodici i mladima.

Obradović je istakao da se zalaže za moral i duhovnost u politici i da se protivi bogaćenju političara "na grbači siromašnog naroda", uništavanju institucija, laganju i krađi.

"Mi smo postavili novi standard u srpskoj politici da je duhovni i moralni deo važan. Da nema politike bez morala, jer nas je politika bez morala nakon 30 godina dovela do ovoga", dodao je on.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici  Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar