Mića Berić: Sramota je šta su režimski mediji radili Bodirogi

Izbori 2022 27. mar 202216:2813 komentara
Podeli:
Izvor: N1

U ekskluzivnom intervjuu za dnevni list "Nova", legendarni kapiten Partizana i bivši košarkaški reprezentativac, Miroslav Mića Berić, govorio je razlozima zbog kojih je podržao opoziciju, navodeći da nema strah od eventualne reakcije vlasti. On se osvrnuo i na ranije napade režimskih medija na njegovog saigrača iz reprezentacije i jednog od najboljih košarkaša u istoriji, Dejana Bodirogu, rekavši da je su ljudi koji rade u "nečemu što se samo zovu novine" dozvolili sebi da blate heroja nacije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne zavisim od ove vlasti i nemam strah. Nemam razloga da razmišljam na taj način. Svestan sam da mogu da me gurnu u tu njihovu žabokrečinu i to čime se oni bave. Najbolji primer za to vam je odnos prema Dejanu Bodirogi. Jednom je Boško Obradović izjavio da bi on bio dobar predsednički kandidat, a zatim se pojavila priča kako će vladika Grigorije biti taj koji će im izaći na crtu. I oni su, znajući koliko je Bodiroga blizak sa Grigorijem, odmah objavili tekst o njegovoj navodno bahatoj vožnji. I tako je, istog seknuda, osoba koja je heroj nacije i čovek čije ime i prezime izaziva ogromno poštovanje i ljubav građana, postala neprijatelj“, naveo je Berić, a prenosi Nova.rs.

„Kad znate da su u stanju da tako pišu o jednom Dejanu Bodirogi, onda vam je i jasno na šta su sve spremni. A najbitnije od svega – on se čak nije ni izjasnio, a unapred je stavljen na stub srama. Mene lično neće me doticati napadi od takvih ljudi. Vaspitavan sam da budem pošten prema svima i nemam nijednu mrlju u svom životu. Oni mogu da se bave izmišljotinama, ali to više govori o njima, a ne o meni“, poručio je on.

Opširnije čitajte na portalu Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar