Opozicija iz Sečnja tvrdi da njihovim kontrolorima nisu isplaćene dnevnice

Lokalni izbori 18. maj. 202212:161 komentar
Podeli:
Izvor: N1

Čuvarima kutija ispred Grupe građana Vukašin Baćina - Za bolju opštinu Sečanj nisu isplaćene dnevnice za rad u biračkim odborima na lokalnim izborima održanim 3. aprila u Sečnju, iako su kontrolorima ispred listi koje su na vlasti dnevnice isplaćene pre dve nedelje, saopštila je ta opoziciona grupa građana.

Pročitajte još:

„Ceo izborni proces naša GG je prošla neviđene opstrukcije i napade, od samog procesa prikupljanja glasova, hapšenja nosioca liste, pa sve zaključno sa izbornim danom. Naša ekipa i ljudi povezani sa nama doživeli su ozbiljne pritiske u kampanji. Jasno nam je da naš dvocifren rezultat i negativan odgovor na javni poziv SNS Sečanj da uđemo u vlast sa njim da je izazvao dodatni revolt u redovima naprednjaka, ali je potpuno neprihvatljivo da se sada svete preko naših kontrolora koji su pošteno i revnosno radili svoj posao na izborima“, navodi se u saopštenju.

Vukašin Baćina, predsednik GG Za bolju opštinu Sečanj i šef odborničke grupe u Skupštini opštine Sečanj, javno je izneo zahtev da se u najkraćem roku zaustavi diskriminacija kontrolora i da im se isplati novac u skladu sa zakonom, te da je opozicionoj grupi na čijem je čelu to samo još jedan motiv da nastavi da kritikuje vlast SNS-a u Sečnju.

Komentari

Vaš komentar