Jugović: Ana iz Jarkova odgovorna za slabiji rezultat SNS, razgovarati s Đilasom

Izbori 2022 07. apr. 202209:57 > 15:1017 komentara
Podeli:
bratislav jugović
Izvor: TV Nova S/Screenshot

Bratislav Jugović, član SNS, rekao je u jutarnjem programu "Probudi se" TV Nova S, da smatra da Ivica Dačić treba da bude u igri za premijera, a da je za slabiji rezultat SNS na republičkom i beogradskom nivou pomalo odgovorna doskorašnja premijerka Ana Brnabić.

„Vučić treba da se sastaje sa svim političkim činiocima u našoj zemlji. To je odgovorno ponašanje. Zato je slogan i bio ‘Mir. Stabilnost. Vučić’. Nisu bili politički činioci, sad su ušli u parlament i sad jesu politički činioci, a pogotovo su u Beogradu politički činioci“, rekao je Jugović, odgovarajući na pitanje da li bi Vučić trebalo da se sretne sa Draganom Đilasom, kako bi razgovarali o ponavljanju beogradskih izbora.

POVEZANE VESTI:

Jugović je, kako prenosi Nova.rs, naveo da njemu ponekad deluje da Đilas radi za Vučića.

"Kandidovanjem Zdravka Ponoša ja sam u jednom trenutku zatekao sebe u razmišljanjima da je Đilas naš igrač. Međutim, to zaista nije tako, ali je par puta bio korisna budala za našu stvar. To govori koliko je on više biznismen, a manje političar", rekao je Jugović, dodajući da Đilas nema talenat za politiku.

Jugović je izjavio da je SPS doneo odluku da podrži Aleksandra Vučića, te da je Dačić išao u kampanju kao budući premijer.

"Čestitam Ivici Dačiću. Smatram da on treba da bude u igri za premijera. Imate i drugi ton iz SNS. Gospođa Mihajlović kaže jedno, Bratislav Jugović drugu", naveo je on.

Izvor: TV Nova S

Jugović je ocenio i da je Vučić potvrdio svoj legitimitet, a da rezultat na parlamentarnim izborima nije onakav kakav bi trebalo da bude.

"Odgovorna je pomalo Ana iz Jarkova", rekao je Jugović aludirajući na lapsus doskorašnje predsednice Vlade Ane Brnabić na predizbornom mitingu naprednjaka u Jakovu.

"Pomalo je odgovorna i za Beograd. Ona je poverenik. Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti Ane iz Jarkova. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija", rekao je Jugović.

Opširnije čitajte na Nova.rs

Sve najvažnije informacije pratite u našem BLOGU UŽIVO i na stranici IZBORI 2022. 

Komentari

Vaš komentar