Jovanović: Cilj lažnih vesti protiv NS – skretanje pažnje sa lošeg rezultata

Izbori 2022 13. apr. 202217:283 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović saopštio je da su potpuno neistiniti navodi bivšeg člana Narodne stranke Arsenija Savića da je Izvršni odbor NS raspustio četiri lokalna stranačka odbora, niti da u Narodnoj stranci postoji „crna lista“.

Pročitajte još:

Kako se navodi u saopštenju Jovanovića, jedina istina je ta da Savić više nije predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Kostolac, „ali ne zato što je podržao kandidaturu predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, nego zbog duge neaktivnosti i neurednosti Savića i odbora u Kostolcu“.

„Koliko je Savić bio neaktivan najbolje govori to što ni ne zna da mu je mandat predsednika odbora u Kostolcu istekao još krajem 2020. godine“, rekao je Jovanović..

Kada bi Narodna stranka raspuštala odbore koji su radili u kampanji, sakupljali potpise i čuvali glasove predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, onda bi morala da raspusti sve odbore, kojih ima više od 100 širom Srbije, dodao je on.

"Cilj plasiranja lažnih vesti jeste da se pažnja javnosti skrene sa teme odgovornosti za izborni rezultat i izbornu kampanju", kazao je generalni sekretar Narodne stranke.

Komentari

Vaš komentar