Vesić: Ne bežimo od novih izbora, Vučić upozorio opoziciju da dobro razmisli

Beogradski izbori 20. maj. 202209:557 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da ta strakna "ne beži" od novih izbora u Beogradu, ukoliko to opozicija bude tražila.

Vesić je podsetio da je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao da će toj stranci predložiti ponavljanje izbora ukoliko opozicija bude insistirala na tome.

POVEZANE VESTI:

„Ja sam siguran da će naši organi taj predlog prihvatiti, jer mi smo stranka koja nikada nije bežala od provere poverenja pred gradjanima. To je nešto što je moguće da se desi u budućnosti. Predsednik ih je upozorio da dobro razmisle pre nego što traže te izbore, jer će lošije proći na njima“, rekao je Vesić za televiziju Pink.

On je kazao da su izbori u Beogradu završeni, a da je rok za konstituisanje Skupštine grada 12. jun, nakon čega je rok 30 dana za izbor gradskih organa.

"Mi smo kao koalicija 'Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve' osvojili najveći broj glasova, zajedno sa našim starim koalicionim partnerom, tradicionalnim partnerom, Socijalističkom partijom Srbije (SPS) mi imamo većinu, mi možemo da formiramo vlast. Pobednik ovih izbora, kako u Beogradu, tako i u Srbiji se zna", naveo je Vesić.

Komentari

Vaš komentar