Patriotski blok predstavio program i tim stručnjaka za Beograd

Beogradski izbori 15. mar. 202221:44 > 21:521 komentar
Podeli:
Boško Obradović, Patriotski blok, Dveri
Izvor: N1

Koalicija Patriotski blok predstavila je svoj program za Beograd pred predstojeće izbore u glavnom gradu, kojim je najavljena borba protiv kriminala i korupcije, zaštita životne sredine, smanjenje poreza i poštovanje radničkih i sindikalnih prava u privatnom i javnom sektoru.

Nosilac liste Patriotskog bloka „Srcem za Beograd“ Radmila Vasić izjavila je na skupu u glavnom gradu da će, ako pobede na izborima, nastojati da porodica bude na prvom mestu, da će „sačuvati“ vodoizvorišta Makiš i Surčinsko polje i urediti saobraćaj da bude efikasniji i „besprekorno čist“.

„Želimo da reformišemo gradsku upravu da bude servis građana, a ne obrnuto. Želimo da reformišemo Komunalnu miliciju da bude u službi građana, ili je neće biti“, kazala je Vasić.

Vasić je pozvala građane da glasaju za Patriotski blok na svim nivoima izbora 3. aprila, jer kako je navela, oni su obrazovani ljudi koji će doneti „preko potrebne promene“, a nisu deo sadašnje ni bivše vlasti.

Kandidat za gradonečelnika Beograda te koalicije i specijalista ginekologije i akušerstva u GAK Narodni Front Borislav Antonijević izjavio je da je došlo vreme da se Beograd "izleči".

Antonijević je na skupu predstavljen kao jedan od osnivača udruženja gradjana "Lekari i roditelji za nauku i etiku" "koji je digao glas u vreme medijskog mraka tokom pandemije".

On je proteklom periodu učestvovao na "antiglobalističkim" protestima na kojima je, između ostalog, u pitanje dovodio sigurnost vakcina protiv korona virusa, efikasnost zaštitnih maski i pouzdanost PCR testova.

Antonijević je najavio da će, ako postane gradonačelnik, grad voditi u saradnji sa stručnjacima.

Patriotski blok je predstavio i svoj tim stručnjaka za Beograd koji, između ostalih čine, profesori Aleksandar Lipkovski, Valentina Arsić Arsenijević, Đorđe Čantrak, Violeta Stanimirović, Miloran Marinković, kao i advokat Đođje Ćirić i preduzetnik Nikola Varagić.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar