Nova.rs: Vladeta Janković formirao tim stručnjaka za Beograd

Beogradski izbori 14. feb 202218:22 > 16. feb 2022 07:22
Izvor: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Tim stručnjaka za Beograd kojim će rukovoditi prvi na listi Ujedinjene Srbije profesor Vladeta Janković već je napravljen i broji oko 15 ljudi, ali će taj broj u narednom periodu verovatno biti redukovan, saznaje Nova.rs.

U tom timu, kako saznaje Nova.rs, nalaze se stručnjaci za sve oblasti bitne za funkcionisanje i unapređenje grada, a javnosti će ih ovaj deo opozicije na čelu sa Jankovićem najverovatnije predstaviti u četvrtak.

Povezane vesti:

Planirane su i tribine na kojima će govoriti profesor Janković, a kojima će prisustvovati i članovi tima.

Janković je nakon prihvatanja ponude da bude prvi na listi Ujedinjene Srbije za beogradske izbore i rekao da lično nije kvalifikovan da vodi mehanizam kao što je veliki moćan grad, ali da može da izabere mlade ljude koji su stručni.

Što se tiče izbora ljudi koji će biti u njegovom timu, Janković je rekao da je to vrlo osetljivo pitanje i proces koji će potrajati.

„Svi moramo da se složimo oko svega. Zbog jedinstva i efikasnosti. Svaka odluka mora biti plod našeg zajedničkog razmišljanja. Svakako će potrajati, ali mislim da imamo dovoljno vremena“ rekao je ranije Vladeta Janković.