Danas: Vučić će u četvrtak uveče odgovoriti Đilasu

Beogradski izbori 06. apr. 202222:05 > 07. apr. 2022 08:0618 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/ Zoran Žestić

Aleksandar Vučić, lider SNS, koji obavlja i funkciju predsednika, u četvrtak uveče će odgovoriti hoće li prihvatiti da sa Draganom Đilasom, liderom SSP, razgovara o ponavljanju izbora u celom Beogradu.

U Vučićevom kabinetu je listu Danas na pitanje da li bi prihvatio da sa Đilasom razgovara o ponavljanju izbora u Beogradu, rečeno da će Vučić sutra uveče odgovoriti Đilasu, budući da gostuje na RTS prvi put posle pobede, pa će pričati i o tome.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promenu vlasti, i naveo da su „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ podneli prigovore na 258 biračkih mesta, gde bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da se ponove izbori. Kazao je da će svim izbornim sredstvima braniti svaki glas, a ne isključuje mogućnost da volju građane brane i na ulici, kao 1996. Druga mogućnost je, kako je naveo, da se potpuno ponove izbori u Beogradu do kraja godine, ističući da to, ipak, ne zavisi od njih, već od vlasti – da li ona prihvata tako nešto ili ne. Đilas je rekao i da je spreman da razgovara sa Aleksandrom Vučićem o novim izborima za koje misli da bi trebalo da se održe za šest meseci.

Sve najvažnije informacije pratite u našem BLOGU UŽIVO i na stranici IZBORI 2022. 

Komentari

Vaš komentar