Bratislav Jugović: Na novim izborima u Beogradu neće biti Ane iz Jovankine vile

Beogradski izbori 12. apr. 202211:15 > 11:2323 komentara
Podeli:
Izvor: N1/arhiva

Član Glavnog odbora SNS-a Bratislav Jugović očekuje da će u Beogradu biti održani novi izbori i da stranke desnice na njima neće preći cenzus.

„Na novim izborima u Beogradu desničari neće preći cenzus. Ne zato što Beograđani ne vole desničare, već zato što neće na sceni biti Ane iz Jovankine vile koja s nepodnošljivom lakoćom stimuliše tradicionalne birače SNS da glasaju protiv SNS“, naveo je Jugović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

POVEZANE VESTI:

Jugović je izrazio očekivanje i da će novi izbori u Beogradu promeniti atmosferu u javnom prostoru.

"Biće i naprednjaka koji gostuju na N1 i Đilasovih koji će kampovati kod Milomira Marića. Dogodiće se sve ono što ne bismo ni zamislili da je moguće u Srbiji. Reče čuvena pesnikinja: Srbija je velika tajna. Ima istine, zar ne", naveo je Jugović.

Podsetimo, Jugović je i ranije optuživao premijerku Anu Brnabić, koja je poverenica naprednjaka za Beograd, za slabiji rezultat te stranke u glavnom gradu.

Takođe je izneo mišljenje i da bi SPS trebalo da ostane deo vladajuće koalicije, kao i da bi lider socijalista Ivica Dačić trebalo da bude "u igri" za novog predsednika Vlade.

Podsetimo, predlog da se u Beogradu održe novi izbori u javnost je izneo lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas jer su trenutni rezultati, kako kaže, takvi da ko god da formira vlast u glavnom gradu, ne bi imao legitimitet.

Đilas je juče o političkoj krizi u Beogradu, razgovarao i sa liderom naprednjaka i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ideju o novim izborima u glavnom gradu podržala je i premijerka Ana Brnabić.

Komentari

Vaš komentar