Borislav Antonijević kandidat Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda

Beogradski izbori 25. feb. 202215:09 > 16:502 komentara
Podeli:
Izvor: Srpski pokret Dveri

Specijalista ginekologije i akušerstva u GAK "Narodni front" Borislav Antonijević biće kandidat Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda na izborima 3. aprila.

Navodeći da će Patriotski blok „u narednim danima“ predati listu za lokalne izbore u Beogradu, predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da je njihov kandidat za gradonačelnika „ugledan lekar koji ima hrabrosti da javno iskaže svoje mišljenje“.

„Nema boljeg kandidata za gradonačelnika Beograda. Doktor Borislav Antonijević je potpuno novo lice i svojom harizmom i patriotizmom pleni u odnosu na druge kandidate za gradonačelnika Beograda“, kazao je Obradović na konferenciji novinare u Beogradu.

Kandidat Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda Borislav Antonijević upozorio je na podatke po kojima je od pedesetih godina prošlog veka do danas, broj novorođene dece u Srbiji "opao tri puta".

"Jeziv je podatak da je Srbiju za godinu dana napustio skoro isti broj dece koliko ih se rodilo. Nećemo da pričamo o umrlima, jer su ljudi u poslednje dve godine trovani tim ciframa da bi se raširio strah koji nas je odvojio jedne od drugih", kazao je Antonijević.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar