Antić: SPS ima jasne planove za svaki deo Beograda

Beogradski izbori 19. mar 202215:533 komentara
Podeli:
Izvor: Shutterstock

Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi, a Socijalistička partija Srbije svojom energijom i velikim trudom dala je snažan doprinos razvitku Beograda i spremna je da i dalje preuzima odgovornost za njegov dalji razvoj, poručio je potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

On je na predizbornom skupu izborne liste „Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila gradonačelnik Beograda“ u opštini Rakovica poručio da SPS „za svaki deo grada Beograda“ ima „jasne planove“, saopštio je Gradski odbor SPS.

„Mi za Beograd živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu. Beograd ima gotovo dva miliona stanovnika i zato moramo i dalje da razvijamo saobraćajnu infrastrukturu. Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska – petlja ‘Lasta'“, rekao je Antić.

On je ocenio da će to biti „moderna saobraćajnica visokog profila, koja će rasteretiti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu“.

Antić je naglasio da su Ivica Dačić i SPS „spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije i Beograda“.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar