Zrenjanin prodaje građevinsko zemljište za koje je zainteresovan i Linglong

Biznis 04. okt. 202109:566 komentara
Podeli:
Izvor: N1/ Ilustracija

Zrenjaninska komisija za građevinsko zemljište raspisala je javni oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u svojini grada, objavila je danas Gradska uprava.

Ponuđeno je nekoliko lokacija među kojima je i parcela od blizu 30.000 kvadratnih metara u blizini budućeg auto-puta Beograd – Zrenjanin i gradilišta kineske kompanije „Liglong“ koja je i zainteresovana za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa na toj lokaciji u Ečki.

Pročitajte još:

Taj stambeno-poslovni kompleks sastojao bi se od pet stambenih višeporodičnih zgrada i jedne poslovne zgrade sa sportskom salom ı restoranom za potrebe zaposlenih.

Planskim dokumentom parcela je predviđena za mešovitu namenu po početnoj ceni od 503 dinara po kvadratnom metru i kako se u oglasu navodi, deo parcele je određene za površine javne namene – javne površine, a deo planiran za prodaju predviđen je za novu gradnju.

Za novu izgradnju u okviru bloka 36, kako je navedeno, moguće je graditi objekte za porodično stanovanje, poslovne i proizvodne objekte i one a sportske sadržaje, uz poštovanje pravila – spratnosti, namene i sadržaja.

Prodaja zemljišta, kako je precizirano, biće izvršena prikupljanjem pismenih ponuda, a poslednji dan za prijem ponuda je 1. novembar, dok je otvaranje ponuda 4. novembra u prostorijama Gradske uprave.

Komentari

Vaš komentar