Zemunac dobitnik stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2021“

Biznis 05. jun. 202120:2814 komentara
Podeli:
Izvor: Shutterstock

Pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu dodeljeni su u četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Goran Glišović iz Zemuna.

Srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 3.457.597 pristiglih koverata, izvukla je glumica Vanja Nenadić, objavio je RTS.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Milka Višnić iz Novih Banovaca, Marko Vukićević iz Beograda, Bratislav Milosavljević iz Beograda, Vuk Krulj iz Beograda i Milan Savić iz Uljme.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Goran Glišović iz Zemuna.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobila Vera Palušek iz Bačke Topole.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Komentari

Vaš komentar