Vesić: Grad prodao dve lokacije na Novom Beogradu za 615,5 miliona dinara

Biznis 27. okt 202114:1510 komentara
Podeli:
Izvor: Beoinfo

Građevinsko zemljište u svojini Grada na dve lokacije na Novom Beogradu prodato je investitorima za 615,5 miliona dinara na javnim nadmetanjima u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Zemljište površine 6.235 kvadratnih metara u Bloku 40, između Bulevara heroja sa Košara, železničke pruge i Tošinog bunara prodato je investitoru za 367 miliona dinara, rekao je Vesić.

Prema planskom dokumentu, naveo je, lokacija se nalazi u površinama pratećih komercijalnih sadržaja gde nije dozvoljena stambena izgradnja, a u području koje se sprovodi neposrednom primenom pravila građenja Plana generalne regulacije, saopštio je Beoinfo.

Druga lokacija, površine 22.944 kvadratnih metara u Bloku 53, u blizini Aerodroma „Nikola Tesla” i Kvantaške pijace, u području namenjenom za privredne delatnosti, gde je predviđena izgradnja objekata u funkciji privredno-proizvodne ili komercijalno-poslovne namene, prodata je za 248,5 miliona dinara, naveo je Vesić.

Komentari

Vaš komentar