Više od 200.000 kupaca već koristi aplikaciju „Moj Maxi“

Biznis 05. mar 202210:50 > 10:52
Maxi
Izvor: Promo

Veliko interesovanje za Delez aplikaciju lojalnosti.

Samo nedelju dana nakon uspešnog lansiranja u celoj zemlji aplikaciju lojalnosti „Moj Maxi“ preuzelo je više od 200.000 korisnika. Prateći svetske trendove, maloprodajni lanac Delez Srbija je i na lokalnom tržištu prepoznao potrebu za personalizovanom akcijskom ponudom koja prati potrebe kupaca i 24. februara 2022. lansirao aplikaciju lojalnosti za sve potrošače širom Srbije.

Jedinstvena aplikacija lojalnosti donela je personalizovane benefite, pogodnosti i popuste koje odgovaraju kupovnim navikama potršača. Moj Maxi aplikacija štedi novac i vreme pri svakodnevnoj nabavci, a u njenim benefitima kupci uživaju odmah nakon registracije jer pri prvom korišćenju dobijaju popust dobrodošlice na odabrana dva artikla sa sveže kategorije. Najmoderniji algoritam pamti izbore kupaca i korisniku svake nedelje donosi jedinstven personalizovani set promocija kreiran baš prema njegovim potrebama. Među benefitima je i mogućnost samostalnog odabira do šest artikala sa liste od trideset ponuđenih na koje kupac ostvaruje nedeljni popust, a čija sniženja su za korisnike aplikacije veća u odnosu na redovna koja su dostupna u prodavnicama.

Maxi aplikacija
Promo

Kupci mogu učestvovati u digitalnom sakupljanju nalepnica i nagrađivanju lojalnosti odabranim brendovima, a uštedi vremena posebno doprinosi opcija poručivanja unapred proizvoda sa delikates linije i nakon toga njihovo preuzimanje u omiljenoj prodavnici bez čekanja u redu.

Lansiranje digitalne aplikacije lojalnosti rezultat je strateške posvećenosti kompanije Delez Srbija investiranju u razvoj moderne trgovinske mreže.

Preuzimanje aplikacije lojalnosti je besplatno, jednostavno i dostupno na svim operativnim sistemima pametnih telefona, a kupci je mogu koristiti u svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Za više informacija o aplikaciji možete posetiti Maxi sajt: https://www.maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija