Uzmi račun i pobedi 2021 – usvojena pravila, prvo izvlačenje 15. maja

Biznis 28. apr. 202115:208 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Novo izdanje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" počinje 15. maja u 18 časova, uz direktan prenos na javnom servisu i biće organizovano u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada, saopštila je Vlada Srbije.

Kako je saoptšeno, na današnjoj sednici Vlade usvojena su pravila nagradne igre i nagradni fond koji je veći nego u prethodnom ciklusu. U dva kruga nagradne igre građane očekuje 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i 2 stana u Beogradu na vodi – kao i 60 automobila FIJAT 500L.

„Bitno je napomenuti da će koverte poslate za prolećni krug ostati u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a građani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga“, navodi se.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, navodi se, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Kako se navodi, na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

„Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče“, navodi se.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu, a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla [email protected], za sva dodatna pitanja i podršku.

„Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije. Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar