Televizori, telefoni i računari na 12 rata samo za SBB korisnike

Biznis 28. sep 202117:03
Podeli:
Izvor: Promo

SBB kompanija saopštila je da, uz bogatu ponudu vrhunskih usluga televizije, interneta i fiksne telefonije, svojim postojećim korisnicima od sada nudi i specijalnu pogodnost – kupovinu na rate, bez kamate i uz besplatnu dostavu.

SBB korisnicima koji koriste usluge godinu dana ili duže i redovno izmiruju svoje obaveze, dostupna je bogata ponuda proizvoda svetski poznatih brendova na 12 mesečnih rata.

„Našim korisnicima želimo da omogućimo, kao i do sada, superiorne usluge i vrhunske proizvode uz najbolje korisničko iskustvo. Napravili smo revoluciju kada je reč o televiziji sa EON platformom, nastavili smo lansiranjem EON Connect aplikacije za bezbedan internet i na ovome se nećemo zaustaviti“, izjavio je Nikola Perić, Direktor sektora za razvoj i upravljanje proizvodima.

„U susret 20 godina postojanja SBB kompanije u prilici smo da, u saradnji sa prvom integrisanom online i TV prodavnicom Shoppster, nakon programa lojalnosti za SBB korisnike – Smart Connect, našim korisnicima ponudimo još jednu povoljnost – kupovinu na rate iz bogate ponude televizora, tableta, mobilnih telefona, računara, trotineta, kao i Sony Playstation konzole, e-book čitača za knjige i još mnogo toga”, dodao je on.

Iz SBB kompanije najavljuju da će konstantno obogaćivati ponudu proizvoda na rate, kako bi svojim korisnicima nastavili da pružaju vrhunsko iskustvo kupovine.

Više informacija o ponudi uređaja na rate dostupno je putem sajta sbb.rs, u SBB prodajnim mestima širom Srbije ili pozivom Kontakt centra na 19900.

SBB je deo United Grupe u okviru koje posluje i TV N1.