Sajam privrede zapadne Srbije otvoren u Valjevu

Biznis 07. apr 202213:11
Izvor: SPREG - Sajam privrede

Najveća regionalna sajamska privredna manifestacija, Sajam privrede zapadne Srbije – SPREG, posle dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, otvoren je u Valjevu.

Organizator SPREG-a je Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije, a izvršni organizator je valjevska agencija GATTI.

Izvršni direktor sajma Jovan Grujić kaže da su oko 70 odsto izlagača proizvodne firme iz različitih grana industrije, slede mala preduzeća, preduzetnici i zanatlije. Kompletan otvoreni izložbeni prostor posvećen je poljoprivredi, biće izloženi traktori, mehanizacija, oprema za navodnjavanje, biljke iz rasadnika, cveće.

Izvor: SPREG - Sajam privrede
Izvor: SPREG - Sajam privrede

„Na ovogodišnjem, 17. po redu, sajmu predstaviće se izlagači iz preko 30 gradova i opština Srbije, a uz podršku lokalnih samouprava, turističkih organizacija i udruženja preduzetnika, organizovano će izlagati Zrenjanin, Ljig, Osečina, Mionica, Bogatić, Priboj, Odžaci i Bač. Posle nekoliko godina pauze, svoj štand imaće i grad Valjevo, na kome će predstaviti svoje privredne i infrastrukturne projekte, turističku ponudu, kao i subvencije u oblasti poljoprivrede“, najavio je Grujić.

Na oko 2.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u glavnoj sali „Omni centra“ i na prostoru ispred objekta, ukupno na oko 60 štandova, predstavlja se 135 izlagača. Sajam će biti otvoren do 9. aprila.

Komentari

Vaš komentar