Rođendan u srcu grada: Rajićeva donirala 400.000 dinara NURDOR-u

Biznis 15. sep 202114:00
Izvor: Promo / Rajićeva

Rajićeva je donirala 400.000rsd Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) povodom četvrtog rođendana ovog šoping centra koji je obeležen juče, 14. septembra.

Generalni menadžer Dejan Majić je, u ime Rajićeve „iz srca grada“, uručio ček u iznosu 400.000rsd predstavnicima NURDOR-a u restoranu Mama Shelter.

„Ovo je naš skromni doprinos NURDOR-u, ali će Rajićeva u budućnosti, kao društveno odgovorna kompanija, biti još više uključena u humanitarni rad i pomoć najugroženijima ne samo u Beogradu, već i u celoj zemlji“, poručio je Majić na rođendanskom koktelu za partnere i prijatelje Rajićeve. On je najavio nove projekte koji će ovaj šoping centar pozicionirati na vodeće mesto u gradu.

Promo / Rajićeva

Suzana Antić, članica Upravnog odbora Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR, izrazila je zahvalnost želji šoping centra Rajićeva da pomogne njihovu misiju podrške deci koja boluju od malignih oboljenja. Sredstva će biti usmerena na projekat opremanja nove roditeljske kuće koja će obezbediti besplatan smeštaj i stručnu podršku porodicma koje dolaze iz mesta van Beograda radi lečenja dece.

Koktel koji je upriličen povodom četvrtog rođendana Rajićeve okupio je prijatelje i partnere ovog šoping centra, među kojima su bile zvanice iz kulture i javnog života glavnog grada.

Promo / Rajićeva