Pošta, Telekom, Štedionica i Dunav osiguranje potpisali protokol o saradnji

Biznis 14. apr. 202114:0810 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Rade Prelić

Kompanije Telekom Srbija, Pošta Srbije, Banka Poštanska štedionica i Dunav osiguranje potpisale su danas protokol o saradnji, sa ciljem da svaka bude prisutna sa svojim uslugama u mestima širom Srbije gde je makar jedna od njih ima filijalu ili poslovni prostor, a prvo mesto gde će protokol zaživeti je Bosilegrad.

Prema rečima v.d direktora Pošta Srbije Zorana Đorđevića, koji je i inicijator formalizacije saradnje četiri kompanije u državnom vlasništvu, cilj je da se građanima omogući da na jednom mestu dobiju sve poštanske ili bankarske usluge, da mogu da se osiguraju ili pretplate na usluge mobilne telefonije i kablovske televizije.

„Prvo mesto, koje će biti primer saradnje četiri kompanije je Bosilegrad, u kome postoji pošta, ali nema ekspozitura ostale tri kompanije“, najavio je Đorđević na konferenciji za novinare po potpisivanju protokola.

Pošta Srbije, prema podacima na zvaničnom portalu preduzeća, ima više od 1.900 šaltera širom Srbije.

Potpisnici Protokola su, osim Đorđevića, i generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić, predsednica Izvršnog odbora (IO) Dunav osiguranja Ivona Soković i predsednik IO Banke Poštanske štedionice Bojan Kekić.

Komentari

Vaš komentar