Pošta suspendovala nabavku mopeda

Biznis 08. dec 202112:3310 komentara
Podeli:
Izvor: Unsplash

Javna nabavka preko 1.000 mopeda koju je raspisala Pošta Srbije suspendovana je nakon što je podnet zahtev za zaštitu prava, piše Nova ekonomija.

Pošta Srbije je sredinom oktobra objavila tender za nabavku preko 1.024 mopeda čiju je vrednost procenila na 395 miliona dinara, podseća Nova ekonomija.

Pročitajte još:

Pošta je tada u specifikaciji navela da mopedi treba da budu žute boje i maksimalne brzine do 45 kilometara na čas. Moped treba da bude dvostrano brendiran znakom i logotipom Pošte.

Potrebno je da mopedi poseduju prednji nosač prtljaga minimalne nosivosti 25 kilograma, a od dodatne opreme i kofer-kutiju za transport tereta, kao i prenosivu torbu.

Pošta je prethodnih meseci raspisala javne nabavke za kupovinu bicikala, koverti, uniformi, mopeda, kao i za sistem za unapređenje kurirskog servisa.

U cilju promocije svojih usluga, Pošta je početkom novembra raspisala i tender vredan 22,6 miliona dinara za kupovinu oglasnog prostora u dnevnim novinama, nedeljnicima, magazinima.

V.d. direktora Pošta Zoran Đorđević je početkom juna najavio zamenu voznog parka ekološkim vozilima na električni i hibridni pogon, nove uniforme za zaposlene, kao i uvođenje paketomata.

Komentari

Vaš komentar