Počinje Connect Shopping vikend!

Biznis 10. nov 202214:14
Izvor: SBB

SBB kompanija je saopštila da svi korisnici SBB usluga mogu od danas do nedelje 13. novembra da iskoriste specijalne akcije uz besplatnu dostavu tokom tradicionalnog Connect Shopping vikenda putem shoppster.rs.

“Sada već tradicionalni Connect Shopping vikend organizujemo sa ciljem da našim korisnicima svakog meseca omogućimo dodatne benefite. Ponuda je i ovog puta raznovrsna – od usisivača do krevetića za decu i mnogih drugih proizvoda koji su dostupni SBB korisnicima uz specijalne popuste i besplatnu dostavu na kućnu adresu!”, izjavila je Jela Krivokapić, menadžer za odnose sa javnošću SBB kompanije.

Na popustu od 40% dostupni su HP SSD hard diskovi, Karcher usisivači sniženi su za 15%, dok Lorelli Bertoni krevetić za decu možete da kupite uz 26% nižu cenu.

Kako bi ostvarili ove pogodnosti, potrebno je samo da se SBB korisnici registruju na shoppster.rs sa podacima MojSBB naloga i automatski postaju članovi najvišeg nivoa programa lojalnosti – Smart Connect. U okviru programa lojalnosti korisnicima su dostupni i stalni popusti od 10% do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

Connect Shopping vikend avantura počinje, uživajte u pametnoj kupovini!

Komentari

Vaš komentar