Novo SBB prodajno mesto u Pančevu

Biznis 09. avg 202213:46
Podeli:
Izvor: Promo/ SBB

SBB kompanija saopštila je danas da je otvoreno novo prodajno mesto u Pančevu u Ulici Zmaj Jove Jovanovića 5.

Po ugledu na prestižna prodajna mesta United Grupe u Jugoistočnoj Evropi, u okviru koje posluje SBB kompanija, Pančevcima su od danas otvorena vrata šestog šopa ove vrste u Srbiji, koje je SBB uredio po najmodernijim standardima uz inovativnu tehnologiju.

„Danas smo u Pančevu otvorili novo prodajno mesto na novoj lokaciji, kako bismo pružili još bolje korisničko iskustvo svim novim i postojećim korisnicima, a po ugledu na najveće svetske metropole. Pozivamo sve građane Pančeva da nas posete, uživaju u moderno dizajniranom show room-u, probaju sve naše proizvode i usluge, ukoliko nisu, dožive iskustvo EON platforme, najpopuplarnije TV platformu u Jugoistočnoj Evropi, a naši ljubazni agenti stoje na raspolaganju za sva njihova pitanja“, rekla je na otvaranju novog prodajnog mesta Ksenija Bulatović, direktorka prodaje SBB kompanije.

Izvor : Promo/ SBB

„Ovo je velika rođendanska godina za nas kada obeležavamo 20 godina postojanja SBB kompanije i osim toga što pružamo najbrži internet u zemlji koji smo dodatno ubrzali, EON platforme koja je sada dostupna u okviru svih paketa, najavili smo i najbolju sezonu televizijske zabave na Nova S, uz neizostavan sport na kanalima Sport Kluba i to nije sve. Dođite i uverite se zbog čega su prema zvaničnim istraživanjima naši korisnici najzadovoljniji“, dodale je ona.

SBB je deo United Grupe u okviru koje posluje i N1.

Komentari

Vaš komentar