Kompanije sa sedištem u Hongkongu i Singapuru imenovale zastupnike u Srbiji

Biznis 30. jun 202210:191 komentar
Podeli:
Sudnica, sudija, suđenje, sud,
Izvor: Shutterstock

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti saopštio je da je sedam kompanija, sa sedištem u Singapuru i Hongkongu imenovalo svog predstavnika za Srbiju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Predstavnike su imenovale kompanije: Aceville Pte. Limited, sa sedištem u Singapuru, First App Holdings Limited, sa sedištem u Hongkongu, High Morale Developments Limited, sa sedištem u Hongkongu, Image Future Investment (HK) Limited, sa sedištem u Hongkongu, Oriental Power Holdings Limited, sa sedištem u Hongkongu, NExT Initiatives Limited, sa sedištem u Hongkongu, Sixjoy Hongkong Limited, sa sedištem u Hongkongu.

Predstavnik tih privrednih društava za Srbiju je advokatska kancelarija Karanović & Partners, sa sedištem u ulici Resavska 23, saopštio je poverenik.

Poverenik ponovo apeluje na druge strane kompanije koje imaju obavezu imenovanja svog predstavnika u Srbiji, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, da istu obavezu izvrše i time pokažu svest o obavezi poštovanja vladavine prava i privatnosti svojih korisnika, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar