Henkel nagrađuje svoje verne majstore kroz Ceresit Loyalty Program

Biznis 01. apr. 202108:01 > 11:05
Podeli:
Izvor: Promo

Već sedmu sezonu zaredom, kompanija Henkel u okviru Ceresit Loyalty Programa, nagrađuje svoje verne majstore vrednim poklonima. Ove godine, u Loyalty Programu učestvuju Ceresit lepkovi za keramiku CM11+, CM16, CM12+ beli, kao i CM17 (klasa S1) i donose različit broj poena, a njihovim sakupljanjem se osvajaju vredne nagrade i to u periodu od 15. marta do 31. avgusta 2021. godine.

  • 50 poena – Bosch 48-delni V-Line set ili Ceresit kombinezon ili pištolj za silikon i sanitarni silikon beli CS25
  • 100 poena – Ovleng Bluetooth slušalice sa mikrofonom ili Rubi štitnici za kolena ili Rubi rezna ploča
  • 150 poena – Rubi set klešta i sunđer za poliranje ili Ceresit komplet (prsluk, majica i kačket) ili kruna po izboru fi40/fi60
  • 300 poena – Karcher industrijski usisivač ili Rubi dupli vakuum nosači pločica za grube površine ili brusilica Bosch
  • 600 poena – TV Fox ili laser Bosch ili Rubi mikser
  • Premium nivo 2000 poena – Rubi mašina za sečenje pločica
Izvor : Promo

Sve što je potrebno jeste da u Play Store (Android) i App Store (iPhone) prodavnicama aktivirate besplatnu mobilnu aplikaciju „Ceresit“ putem koje ćete poslati kodove koji se nalaze na sredini sa unutrašnje prednje strane vreće. Pomenute kodove možete poslati i putem Ceresit portala na web sajtu loyalty.ceresit.rs ili SMS poruka. Sve dodatne informacije i pogodonosti tokom trajanja Loyalty Programa možete pronaći na stranicama Ceresit Srbija na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na www.ceresit.rs zvaničnom sajtu brenda Ceresit.

Pored Loyalty Programa kojim podržava profesionalce tokom sezone radova, Ceresit je i ove godine realizovao tehničku pripremu i to kroz inovativno rešenje koje situacija izazvana pandemijom koronavirusa zahteva. Kako okupljanje na licu mesta nije moguće Ceresit je realizovao osam edukativnih vebinara na različite teme na kojima je iz nedelje u nedelju učestvovalo više stotina majstora.