Er Srbija uspostavila direktnu liniju od Niša do Istanbula

Biznis 04. jan. 202220:077 komentara
Podeli:
Izvor: Dimitrije Ostojic/Shutterstock

Kompanija Er Srbija uspostavila je direktne letove između Niša i Istanbula, večerašnjim letom sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki".

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je da će na toj ruti leteti dva puta nedeljno, utorkom i subotom. Viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić naveo je da je važno što je jug Srbije povezan sa Istanbulom, jednom od najpopularnijih destinacija iz mreže te kompanije.

„Turska za nas predstavlja izuzetno važno tržište i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo unapređenjem naše ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naše dve zemlje“, istakao je on.

Putnici Er Srbije avio-karte na ovoj relaciji mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, dok najniža cena povratne karte iznosi 7.434 dinara. Najavljeno je da će Er Srbija narednih dana uspostaviti redovne letove sa niškog aerodroma ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani.

Tokom letnje sezone obavljaće sezonske letove na linijama Niš-Tivat i Niš-Atina.

"Er Srbija će na novim linijama iz Niša saobraćati do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala vlada Srbije", dodaje se.

Komentari

Vaš komentar