Er Srbija od juna povezuje Beograd sa tri nove destinacije

Biznis 25. jan. 202212:5912 komentara
Podeli:
Izvor: Dimitrije Ostojic/Shutterstock

Nacionalna kompanija Er Srbija od 1. juna 2022. godine pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, od 3. juna i do Liona u Francuskoj, a planira i pokretanje redovnih letova do Sočija u Rusiji od 2. juna, saopšteno je danas.

Avio-karte za Aman i Lion su u prodaji od danas, ističe se u saopštenju navionalne aviokompanije.

Letovi na relaciji Beograd – Aman planirani su četiri puta nedeljno tokom cele godine, osim u zimskom periodu, da će biti tri leta sedmično.

Povezane vesti:

Uspostavljanjem te rute, Er Srbija će, kako se navodi, preko Beograda obezbediti dobre konekcije između Amana i drugih destinacija u svojoj mreži, od Berlina, Beča ili Ciriha do Zagreba.

Uvođenje linije za Aman prvobitno je planirano za leto 2020. godine, ali je zbog pandemije koronavirusa odloženo do daljeg.

"Odluka o uvođenju letova za Aman rezultat je strateškog značaja obnove našeg prisustva u regionu Bliskog istoka, dok je planirano uspostavljanje linije za Soči posledica važnosti ruskog tržišta za Er Srbiju, kao i činjenice da taj turistički centar nema dovoljno međunarodnih letova", rekao je viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić.

Prodaja karata za letove Beograd-Soči, počeće nakon pribavljanja neophodnih dozvola relevantnih vazduhoplovnih vlasti.

Rupić je naglasio da su posvećeni i jačanju prisustva u Francuskoj, zbog čega Er Srbija uspostavlja letove za Lion, dva puta nedeljno.

Lion je treća destinacije Er Srbije u Francuskoj, posle Pariza i Nice.

Komentari

Vaš komentar