Da li ste čuli: Marija Šerifović i TAP 011 na otvaranju AVA Shopping Parka

Biznis 19. maj. 202214:01 > 14:04
Podeli:
Izvor: Promo

Za sve ljubitelje dobre kupovine i zabave biće obezbeđen besplatan prevoz.

Novo mesto za kupovinu i zabavu, AVA Shopping Park otvara se 26. maja, pored robne kuće Ikea, a sve posetioce zabavljaće hor Čarolija, Ana Lazarević, originalna ekipa populanih TAPovaca, a za kraj naša pobednica Eurosonga Marija Šerifović. Dođite da zajedno sastavimo deliće šarenila, zabave, smeha, novih brendova ili starih, ali na nov način.

Program povodom otvaranja AVA SHOPPING PARK-a, trajaće od 26. do 29. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje prava AVAntura – celodnevni zabavni program, uz brojne poklone i popuste do čak 70 odsto, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i kreativne oaze… Za maštovite, tu su i konkursi na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a sve generacije će naći svoje parče slagalice i boje za svoje snove.

Popodnevni i večernji časovi će biti u znaku muzike! U četvrtak, 26. maja, počinjemo sa mladim snagama – nastupom hora Čarolija (16.30h), a potom i Ane Lazarević (17.30h). Za vrhunac zabave tu su veterani koje svi obožavamo – grupa TAP 011 (18.30h) i Marija Šerifović (20.00h). Za dobru atmosferu biće zadužene glumačke zvezde Milena Vasić i Nebojša Milovanović.

Izvor : Promo

Obavezno posetite i AVA “ZabAVA Kutak”, oprobajte se u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao “free climbing” ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas četiri zone sa brojnim aktivnostima: KREATIVNA u kojoj ćemo crtati, bojiti, učiti da heklamo i tkamo, praviti nakit i zabavljati se; EDUKATIVNA u kojoj ćemo praviti robote, učiti zabavnu elektroniku i praviti naučne eksperimente; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, vežbe za leđa i vrat, sportski poligon za male i velike, zdravstveni fitnes; EKOLOŠKA u kojoj ćemo imati družionice iz ekologije. One koji vole prirodu očekuje jedinstvena AVAntura – pešačka tura od Avale do AVA Shopping Parka, 26. maja od 12h – 16h. Svi koji prođu ovu turu dobijaju vredne poklone u našem ZabAVA kutku u shopping parku. Sav sadržaj je besplatan.

Ne zaboravite, život je kao kaleidoskop. Pomerite jednu stvar i čitav obrazac se menja. Vi kreirate nove mogućnosti! Svet se promenio poslednjih godina – stvari su postale previše ozbiljne, a informacije stresne. Zato nam treba više boja, više zabave, više smeha. Treba nam svet NOVIH MOGUĆNOSTI, u kojem prepreke pretvaramo u šanse, a probleme u mogućnosti. Jer život je bolji kada odvojite vreme da se opustite i uživate, kada ga posmatrate kao AVAnturu u kojoj smelo ispunjavamo svoje snove, želje i nosimo šarene naočare. A glavni deo AVA slagalice ste VI! Vi ste tajni sastojak za srećan život i srećnu kupovinu. Vidimo se u AVA Shopping Parku.